בימים אלו – כאשר אנו נמצאים מול נותני שירות, עוטי מסיכה המסתירה את שפתיהם, זהו פתרון נחוץ מתמיד. לפניכם רשימת האפליקציות לתמלול בזמן אמת, הפועלות גם בעברית.
שימו לב: מרבית האפליקציות מתאימות יותר בשיחות אחד-על-אחד ולא בשיחות קבוצתיות.
1. Live Transcribe
האפליקציה Live Transcribe (נקראת בעברית: תמלול בזמן אמת), של חברת גוגל. מפעילים את האפליקציה, מניחים את הטלפון בקרבת הדובר, ותקבלו תמלול בזמן אמת. האפליקציה עובדת טוב מאד בתמלול מאנגלית, ודי טובה בעברית.
זמינה למשתמשי אנדרואיד בלבד. ללא עלות. קישור לאפליקציה כאן.
2. האפליקציה Visual Hear
אפליקציה המאפשרת תמלול אוטומטי בכמה שפות (כולל עברית). ניתן גם להקליד את מה שברצונך לומר, והאפליקציה מקריאה בקול (לא כולל עברית). התקנה ושימוש ראשוני – ללא עלות. (שימוש חינם במהלך שש השעות הראשונות לאחר ההתקנה). לאחר מכן, רק אם תרצו בכך, ניתן להשתמש בתשלום חד פעמי של 14.99$.
זמינה למשתמשי אייפון. קישור לאפליקציה כאן.
3. האפליקציה Speechnotes
דומה לאפליקציה של גוגל (ללא תשלום). למשתמשי אנדרואיד (ללא עלות). קישור לאפליקציה כאן.
מציעים מפתחי האפליקציה להשתמש ב מיקרופון חוטי המתחבר לנייד (כך אפשר לתת את המיקרופון לדובר ולשמור את הטלפון לידכם).
פיתוח של TextHear בשיתוף חברת Geemarc מאפשר תמלול בזמן אמת של שיחות בטלפון קווי (בזק, מרכזיה). בכדי לבצע זאת יש לרכוש את מתאם לטלפון קווי ששמו: Geemarc V2T10.
4. TextHear
מיועדת למשתמשי אייפון (בתשלום). לאחר התקנה, ניתן לנסות במשך חצי דקה ואז לקנות ״חבילת״ דקות (העלות כשקל לדקה). גם כאן ניתן לחבר את האפלקציה למגבר geemarc לתמלול שיחות טלפון קווי.
קישור לאפליקציה כאן.
5. WebCaptioner
תמלול דרך המחשב/לפטופ דרך דפדפן כרום. מחברים מיקרופון חיצוני למחשב, פותחים דפדפן כרום והופ – הכל מתומלל. עובד גם בעברית, ובחינם. קישור לאתר כאן
באמצעות אתר זה ניתן לתמלל גם סאונד שמגיע מהמחשב (ולא רק ממיקרופון חיצוני למחשב), זאת אומרת מתוכנות במחשב כמו למשל יוטיוב או זום. לצורך כך יש לשנות את הגדרות המחשב. הסבר (באנגלית) כאן.
להסבר בעברית כאן.

- כל האפליקציות פורסמו לראשונה בקבוצת "לחיות עם כו"ח – הטיפ היומי" בווטסאפ.
אם עוד לא הצטרפתם לקבוצה – אז הגיע הזמן. בקישור כאן.
מכירות ומכירים פתרונות נוספים? כתבו לנו בתגובות.
להשאיר תגובה